Üniversitemiz Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Lisans Programı MÜDEK Akreditasyon çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen Dış Paydaşlar Toplantısına, yazılım ve bilgisayar sektöründen 15 yönetici, 2 akademik üye ve 2 mezun olmak üzere toplamda 19 kişi katılmıştır.

Toplantı kapsamında Bilgisayar Mühendisliği Bölümü misyon ve vizyonu, eğitim amaçları, program çıktıları, eğitim programında yer alan dersler farklı bakış açılarından değerlendirilmiştir. Dış paydaşların görüşleri ve toplantı sonunda düzenlenen anketin değerlendirilmesi neticesinde, lisans programı kapsamında yapılması gerekenler planlanmıştır.

Dış paydaş toplantılarının düzenli hale getirilmesi ve eğitimde işbirliği amacıyla ortak çalışmaların arttırılması planlanmaktadır.

Bilgisayar Mühendisliği lisans programı akreditasyon çalışmaları kapsamında toplantıya katılan Arskom Group, AXA, İnfotech Haberleşme ve Bilişim Tek., İntertech, İyzico Ödeme Hizmetleri A.Ş.,  Microsoft,  Renault-OYAK, Tübitak, Oksijen/Vodafone ve Yapı Kredi Teknoloji temsilcilerine lisans programının geliştirilmesine yönelik sundukları son derece olumlu önerilerden ve işbirliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

mudek01  mudek02  mudek03