Ebediyete irtihalinin 83’üncü yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak üzere Galatasaray Üniversitesi bileşenleri olarak bir araya geldik. Rektörümüz Prof. Dr. E. Ertuğrul Karsak tarafından Üniversitemiz Saray Yerleşkesinde bulunan Atatürk büstüne çelenk bırakılmasının ardından çalan sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulunarak, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet ve saygıyla bir kez daha andık.

Anma töreninin ardından, Üniversitemiz Saray Binası C316 Konferans Salonunda bir konferans düzenlendi. Rektörümüz Prof. Dr. E. Ertuğrul Karsak’ın açılış konuşmasıyla başlayan, Üniversitemiz Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Necmi Yüzbaşıoğlu’nun “Atatürk’ü Anarken: En Büyük Eseri Cumhuriyetimizin Dünü ve Bugünü” konulu konuşmasıyla devam eden konferansa, öğrencilerimiz ile akademik ve idari personelimiz katıldı.

04-0 01 02 03