İspanya Cadiz Üniversitesi koordinatörlüğünde yürütülen, Üniversitemizin de İtalya Napoli Parthenope Üniversitesi ile birlikte partner olduğu “Tunuslu Kadınların İstihdamını Geliştirmeye Yönelik Toplumsal İnovasyon ve Teknoloji (INSAF-FEM)” Erasmus+ Yükseköğretim Alanında Kapasite Geliştirme Projesi kapsamında düzenlenen "Jobshadowing" etkinliği, 23 Kasım 2021 Salı günü Galatasaray Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Feyzioğlu ile Tunus Başkonsolosu M. Hedi Malek’in açılış konuşmalarıyla başladı. Tunus Sfax, Gabès, Monastir ve Kairouan Üniversitelerine mensup akademisyen ve idareci 11 katılımcıya yönelik düzenlenen toplantılar 26 Kasım 2021 Cuma günü sona erecek. Bu toplantılarda, Üniversitemiz bünyesinde kadınların toplumsal hayatta güçlendirilmesi ve istihdamının arttırılmasına yönelik çalışmalar yapan farklı birimlerin faaliyetlerinin tanıtılmasının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarından temsilciler ve çeşitli sektörlerden iş kadınları da sunumlar yapacaklar.

Proje hakkında detaylı bilgi almak için: http://www.insaf-fem.tn/