Pandemi koşullarına uygun olarak planlanan mezuniyet töreni programımızın ikinci gününde Hukuk Fakültesi Mezuniyet Töreni düzenlendi.

25 Haziran 2021 Cuma günü saat 16.00’da düzenlenen törende Fakülte birincisi Sevgili Hüsniye Asena Çolak mezunlarımız adına bir konuşma yaptı. Tören, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tolga Ayoğlu’nun mezunlarımıza hitap ettiği konuşmasıyla devam etti.

Fakülte birincisi olan Hüsniye Asena Çolak’a Dekanımız Prof. Dr. Tolga Ayoğlu tarafından birincilik ödülünün ve Süreyya Ağaoğlu Vakfı Başkanı Sayın Züleyha Kırcaoğlu tarafından Süreyya Ağaoğlu Hukuk Ödülü’nün takdim edilmesinin ardından, Prof. Dr. Ümit Kocasakal tarafından kapanış dersi yapıldı. Tören, mezunlarımızın Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tolga Ayoğlu ile ettikleri yeminin ardından, tüm mezunlarımızın sahneye davet edilmeleriyle devam etti.

Pandemi koşullarında gerekli tüm önlemleri alarak ve fiziksel mesafe kurallarına uyarak gerçekleştirdiğimiz törenimiz, mezunlarımız ve akademik personelimizin birlikte fotoğraf çektirmelerinin ardından sona erdi.

Hukuk Fakültesi mezunlarımızı tebrik ediyor, bundan sonraki yaşamlarında başarılarının devamını diliyoruz.

1  2  3  4

5  6  7  8